Fristående kurser i beteendevetenskap på distans

Att studera beteendevetenskap kan vara en utmanande och berikande upplevelse. Men det kräver också tid och energi för att fullfölja en hel utbildning. Ibland vill man helt enkelt inte binda sig för länge, men är fortfarande intresserad av att lära sig mer om beteendevetenskap. Då kan fristående kurser på distans vara ett utmärkt alternativ. Här är några rekommenderade kurser att kolla närmare på.

Människan som beteende- och samtalspartner

Denna kurs från Högskolan i Skövde fokuserar på vår förmåga att samverka med andra människor i olika sociala sammanhang. Du kommer att lära dig om kommunikation, psykologiska aspekter av mänsklig interaktion och samverkan i grupper. Kursen är på halvfart under en termin och passar dig som redan studerar och vill bredda din förståelse för beteendevetenskap.

Psykologins grundkurs

Om du vill lära dig grunderna i psykologi på distans så är detta kursen för dig. Kursen ges av Uppsala universitet och fokuserar på psykologins historia, grundläggande teorier och metoder. Kursnivån ligger på grundnivå och passar för dig som vill ta första steget inom psykologi eller helt enkelt vill ha en bredare förståelse inom ämnet.

Kognitiv psykologi

Kognitiv psykologi har under de senaste åren blivit en allt mer efterfrågad kunskap av studenter, yrkesverksamma och allmänheten. Denna kurs, tillgänglig på distans från Göteborgs universitet, fokuserar på människans kognitiva processer såsom minne, tanke, uppmärksamhet och perception. Denna specialiserade kurs passar dig som redan har grundläggande förståelse för psykologi och vill fördjupa din kunskap inom området.

Relevanta nyckelord

  • Fristående kurser
  • Beteendevetenskap
  • Distansutbildning
  • Psykologi
  • Kognitiv psykologi
  • Social interaktion
  • Grundkurs

Sammanfattning

Att lära sig mer om beteendevetenskap och psykologi är aldrig fel, men det kan vara svårt att hitta tiden eller energin att fullfölja en helutbildning. Fristående kurser på distans kan vara ett smidigt och flexibelt sätt att öka sin kunskap inom området. Oavsett om du redan studerar eller bara vill prova på, finns det en mängd olika kurser att välja mellan. Vi hoppas att någon av de rekommenderade kursen här kan passa just dig.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.