Utbildning i Excel: Från nybörjare till expert

Är du nyfiken på vad Excel kan göra och vill lära dig mer om det mest använda programmet inom ekonomi och databehandling? Då har du hamnat rätt! Excel är ett kraftfullt verktyg som kan användas för allt från att hantera stora datamängder till att skapa enkla budgetar. Genom vår Excel-utbildning kan du ta din datorkunskap till en helt ny nivå.

Nybörjare

För nybörjare som aldrig har använt Excel förut rekommenderar vi vår grundkurs. Här får du lära dig grunderna i programmet: hur du skapar en kalkylblad, formaterar celler och arbetar med enkla formler. Vi går även igenom vilka varierande funktioner som Excel har att erbjuda, exempelvis diagram, och du får lära dig hur du kan använda det till att organisera ditt liv och din verksamhet.

Fortsättning

För dig som är redo att ta nästa stegl finns våra fortsättningskurser. Här får du utöka dina kunskaper ytterligare och lära dig mer avancerade tekniker för att hantera dina data. Du kommer att lära dig att göra automatiska beräkningar och använda mer specifika funktioner som söka och ersätta. Genom kursen kommer du förstå hur du kan använda Excel för att visualisera data för att få ökad förståelse – och bättre beslut.

Expert

Vår expertrådgivning riktar sig till dig som vill ta ut din kunskap till en helt ny nivå. Beroende på dina behov kan vår Excel-utbildning skräddarsys för att möta dina individuella förväntningar. Vi kommer att utmana dina färdigheter med mer avancerade tekniker som databas-analyser och kreativ grafik, och har sedan som mål att du kommer att känna dig bekväm med att använda dessa tekniker för att hantera din data.

Relevanta nyckelord

  • Excel
  • Utbildning
  • Datorkunskap
  • Kalkylblad
  • Databehandling
  • Visualisering
  • Analyser

Sammanfattning

Excel är ett mångsidigt verktyg som kan användas på olika sätt och i olika sammanhang. Med vår utbildning är det enkelt att lära sig grunderna i Excel och sedan ta det till nästa nivå – det är verkligen aldrig för sent att lära sig något nytt! Börja idag och ta din databehandling till en högre nivå med vår Excel-utbildning!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.