Gratis Excel-utbildning för alla - 2022 | [Företagsnamn]

Excel är ett verktyg som används av miljontals människor över hela världen för att hantera data och göra livet lite lättare. Oavsett om du är en student, affärsman, lärare eller helt enkelt vill lära dig något nytt, kan Excel vara det rätta verktyget för dig. Men det kan vara svårt att hitta en bra och prisvärd utbildning i Excel. I denna artikel ger vi dig tips om hur du kan lära dig Excel gratis.

Gratis utbildning på YouTube

YouTube är en plattform som har miljontals användare och en stor andel av dessa användare använder plattformen för att lära sig nya saker. Du kan hitta gratis Excel-lektioner på YouTube, där experter i ämnet delar sina kunskaper i detalj. Många av dessa lektioner är av hög kvalitet och täcker en rad olika ämnen, inklusive grundläggande, avancerade och specialiserade Excel-ämnen.

Gratis utbildning på Coursera

Coursera är en online-utbildningsplattform som erbjuder kurser från de världsledande universiteten. Det finns flera gratis Excel-utbildningar på Coursera som täcker en mängd olika ämnen. Du kan ta dessa kurser helt gratis eller betala en liten avgift för att få ett certifikat efter avslutad kurs.

Gratis utbildning på Microsoft

Microsoft tillhandahåller också gratis utbildning i Excel genom sin Microsoft Office-utbildningsplattform. Här kan du lära dig allt från grundläggande Excel-funktioner till avancerade formula- och diagramtekniker. Det bästa av allt är att kursen är helt gratis och du kan lära dig i ditt eget tempo.

Så här hittar du gratis Excel-utbildning

 1. Sök på nätet efter gratis Excel-kurser och lektioner på webbplatser som YouTube, Coursera och Microsoft Office-utbildning.

 2. Utnyttja resurser på biblioteket eller på en läroanstalt i närheten av dig.

 3. Anslut dig till Excel-användarforum där du kan lära dig Excel-tips och tricks från andra användare.

 4. Gå med i LinkedIn-grupper eller andra nätverkssajter där du kan hitta likasinnade personer som också vill lära sig Excel.

Relevanta nyckelord

 1. Gratis Excel-utbildning
 2. Online Excel-utbildning
 3. Excel-lektioner på YouTube
 4. Excel-utbildning för nybörjare
 5. Excel-användare forum
 6. Excel-träning online
 7. Gratis Microsoft Excel-utbildning

Sammanfattning

Excel är ett ovärderligt verktyg i dagens samhälle, men det kan vara svårt att hitta en bra och prisvärd utbildning i ämnet. Genom att utnyttja resurser som Coursera, YouTube och Microsofts utbildningsplattform kan du lära dig Excel utan att spendera en förmögenhet. Lycka till med din Excel-undervisning!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.