European Business School - Förstklassig utbildning inom handel och management

Välkommen till European Business School, en av de ledande handels- och management-universiteten i Europa. Hos oss hittar du en varierad och utmanande inlärningsmiljö med en internationell prägel. Vårt motto är 'färdigheter för framtiden' och vi strävar efter att utbilda studenter som är beredda att möta utmaningarna i den globala affärsvärlden.

Vi har utformats vårt program så att det ger dig den kunskap och färdigheter du behöver för att bli en framgångsrik företagsledare. Som en European Business School-student kan du förvänta dig att delta i intressanta och interagerande kurser, lära från ledande branschexperter och få möjlighet att utveckla din entreprenöriella förmåga.

Våra program

Vi erbjuder en mängd olika program inom handel och management, så oavsett din bakgrund eller kvalifikationer finns det något som passar för dig. Våra program inkluderar en grundutbildning i företagsledning, en master i företagsledning samt flera specialiserade masterprogram. Vi har också en mängd executive education-program som är utformade för att hjälpa befintliga företagsledare att utveckla sin karriär.

Grundutbildning i företagsledning

Vår grundutbildning i företagsledning är utformad för att ge dig en grundlig förståelse för grunderna i affärsverksamhet och organisatoriskt ledarskap. Du kommer att lära dig från branschexperter och ha möjlighet att delta i praktiska projekt som stärker din entreprenöriella förmåga.

Master i företagsledning

Vårt masterprogram i företagsledning är utformat för att hjälpa dig att utveckla dina ledarskapsfärdigheter och fördjupa din förståelse för affärsverksamhet. Under programmet kommer du att ha möjlighet att delta i praktiska projekt, nätverka med branschexperter och lära från ledande fakulteter.

Specialiserade masterprogram

Vi erbjuder också flera specialiserade masterprogram inom områden som ekonomi, marknadsföring och företagsjuridik. Dessa program ger dig en fördjupad förståelse för särskilda affärsområden och är utformade för att förbereda dig för karriärer som kräver specialiserade kunskaper.

Vårt fokus på internationalisering

Hos European Business School tror vi på betydelsen av internationell erfarenhet inom affärsverksamhet. Därför erbjuder vi en mängd olika internationella program och möjligheter till våra studenter. Vi samarbetar med universitet runt om i världen för att ge våra studenter chansen att studera utomlands, delta i globala projekt och lära av internationella branschexperter.

Studera utomlands

Vi har en mängd olika partnerskap med universitet runt om i världen som ger våra studenter möjlighet att uppleva kulturella skillnader och utveckla en global perspektiv. Vi uppmuntrar våra studenter att studera utomlands under en termin eller ett år för att förbättra sin utbildning och förbättra sin interkulturella kompetens.

Globala projekt

Vi tror på att lära genom att göra. Därför erbjuder vi våra studenter möjligheter att arbeta i projekt med internationella företag och organisationer. Dessa projekt ger våra studenter möjlighet att lära av verkliga fallstudier och använda sina kunskaper i praktiskt arbete.

Internationella experter

Vi har ett nätverk av internationella branschexperter som regelbundet besöker vår skola och ger våra studenter en unik inblick i globala affärstrender och praktikfärdigheter.

Relevanta nyckelord

  • European Business School
  • Handel och management
  • Grundutbildning i företagsledning
  • Master i företagsledning
  • Specialiserade masterprogram
  • Internationell erfarenhet
  • Globala projekt

Sammanfattning

Hos European Business School tror vi på färdigheter för framtiden. Med vårt program kan du förvänta dig en utbildning på högsta nivå, utmaningar i en interaktiv och internationell inlärningsmiljö samt möjligheter att bygga en framgångsrik karriär inom affärsverksamhet och ledarskap. Vi ser fram emot att välkomna dig som student hos oss!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.