Engelska kurs i Stockholm - Effektiv inlärning på svenska

Att behärska engelska är idag en nödvändighet för många yrken och internationella möjligheter. Om du bor i Stockholm och söker en engelska kurs som utmanar dig, engagerar dig och framför allt hjälper dig utveckla dina engelskakunskaper så har du kommit rätt.

Våra ESL-instruktörer har utvecklat en ungdomlig och kreativ metodik för att undervisa engelska på svenska. Vår unika undervisningsteknik gör att du lär dig engelska snabbare än motsvarande kurser i Stockholm. Utöver detta ger våra instruktörer stöd och feedback under kursens hela längd för att säkerställa att du aldrig står fast i din inlärning.

Vad är det som gör vår engelskakurs unik?

Skräddarsydd inlärning

Hos oss får du en personlig och skräddarsydd inlärningsupplevelse som anpassas efter dina kunskapsnivåer och målsättningar. Du träffar dina instruktörer regelbundet för att få feedback och stöd på det föredragna kokmunket, skrivning och grammatik.

Modern och kreativ inlärningsprocess

Vår lektioner är inte bara kul, de är också effektivt utformade. Vi använder våra egna material, inklusive videor, ljudfiler och textböcker. Vi utformar också lektionerna så att du kan öva din engelskakompetens på ett naturligt och avslappnat sätt.

Kvalificerade och erfarna lärare

Vi har valt ut bara de mest kvalificerade och erfarna engelska lärarna som talar svenska för att göra inlärningsprocessen enklare för dig. Med decenniers erfarenhet och en passion för undervisning förbereder de dig på att få det självsäkerhet och kompetens du behöver för att tala engelska flytande på jobbet och i din vardag.

Vem kan boka in en engelska kurs i Stockholm hos oss?

Det är fullständigt okej om du är nybörjare i engelska eller om du redan behärskar språket men vill utveckla dina kunskapsnivåer ytterligare. Oavsett din vision och målsättningar är du välkommen hos oss.

Vi har erbjudanden för vuxna, studenter och yrkesverksamma oberoende av din nivå, din bakgrund eller din motivation. Våra klasser sträcker sig över en mängd olika nivåer, så du kan vara helt säker på att du får stöd och utmaningar som är anpassade efter dina egna behov.

Relevanta nyckelord

  • Engelska kurs stockholm
  • Effektiv inlärning
  • Personlig inlärningsupplevelse
  • Kvalificerade och erfarna lärare
  • Skräddarsydd inlärning
  • Modern och kreativ inlärningsprocess
  • Nybörjare och avancerade nivåer

Sammanfattning

Att lära sig engelska på svenska kan verka överväldigande, men med vår hjälp kommer du få en högkvalitativ inlärningsupplevelse som utmanar dig och ger dig det självförtroende och självständighet du behöver för att kommunicera på engelska. Vi är engagerade i att göra att du når ditt engelskamålsättningar och höja dina kunskapsnivåer till nya höjder. Boka din engelska kurs idag för att komma igång!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.