Ekonomi utbildning i Stockholm | Utbildningar för framtida finansiella ledare

Att studera ekonomi är ett utmärkt sätt att öppna dörren till en framtida karriär inom finansvärlden eller näringslivet. Stockholm har länge varit känt för sin välrenommerade utbildningsinstitutioner och den utmärkta utbildningen som erbjuds här.

Högskoleutbildningar inom ekonomi

Stockholm har ett brett utbud av högskoleutbildningar inom ekonomi, från grundläggande till avancerade utbildningsprogram. Utbildningarna innehåller kurser som ekonomisk analys, marknadsföring, nationalekonomi, företagsledning och finansiell administration. Det finns också utbildningar på deltid och distans om studenten redan arbetar och vill komplettera sin utbildning.

Handelshögskolan i Stockholm

En av de mest ansedda utbildningsinstitutionerna i Stockholm är Handelshögskolan i Stockholm (HHS). HHS erbjuder en mängd olika ekonomiutbildningar, inklusive grundläggande ekonomiprogram, magisterprogram, MBA-utbildningar och PhD-program. HHS är också Europanätverksledare i forskning och utbildning och har internationell synlighet.

Ekonomihögskolan vid Stockholms universitet

Ekonomihögskolan vid Stockholms universitet (EH) är en av Europas främsta forskningsinstitutioner inom ekonomi och företagsekonomi. EH erbjuder en mängd olika program på grund- och magisternivå. EH rankas högt i internationella jämförelser.

Stockholm School of Economics

Stockholm School of Economics (SSE) räknas bland de främsta handelshögskolorna i Europa. SSE erbjuder en internationell MBA, doktorsexamen och andra magisterprogram. SSE har också en omfattande näringslivskontakt och är en del av ett världsnätverk av handelshögskolor.

Relevanta nyckelord

  1. Ekonomiutbildning Stockholm
  2. Handelshögskolan i Stockholm
  3. Ekonomihögskolan vid Stockholms universitet
  4. Stockholm School of Economics
  5. Finansiell administrering
  6. Ledarskap inom finans
  7. MBA-program

Sammanfattning

Stockholm är hem för några av de mest ansedda handelshögskolorna i världen med högkvalitativ utbildning inom ekonomi. Vilken studieinriktning man än föredrar, finns det möjlighet att utveckla den på en högskola eller universitet i Stockholm. Så om du vill bli en framtida finansiell ledare, tveka inte att kolla in utbildningarna i Stockholm!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.