Distansakademin - En flexibel och modern utbildning för alla!

Vad är Distansakademin?

Distansakademin är en modern och flexibel utbildning som tillåter dig att studera precis när och var du vill. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser inom olika ämnen såsom affärsutbildning, IT, marknadsföring och mycket mer.

Varför välja Distansakademin?

Vi på Distansakademin tror på att utbildning och lärande ska anpassas efter de studerandes behov och önskemål. Därför har vi skapat en utbildning som passar alla oavsett om du vill lära dig på heltid eller kombinera studierna med arbete eller annan verksamhet.

Vårt utbildningsprogram är uppbyggt med flexibla studieinsatser och möjlighet till självständigt arbete på valfri plats och tid. Vi erbjuder även modern teknik och verktyg för att underlätta för dig som student.

Vårt utbildningsprogram

Vi på Distansakademin erbjuder en mängd olika kurser som passar både dig som vill vidareutbilda dig och dig som vill byta karriär. Vi har kurser som riktar sig till företag som vill träna upp sin personal inom specifika ämnesområden.

Vi har även kurser inom områden som till exempel informations- och kommunikationsteknik, språk, ekonomi, samhällsvetenskap och mycket mer.

Relevanta nyckelord

  • Distansakademi
  • Flexibel utbildning
  • Modern teknik och verktyg
  • Studera när och var du vill
  • Vidareutbilda dig

Sammanfattning

Distansakademin erbjuder en modern och flexibel utbildning som passar alla. Vi har ett brett utbud av kurser inom olika områden som är utformade för att tillgodose dina behov och önskemål. Med modern teknik och verktyg får du en högkvalitativ utbildning som gör att du kan vidareutbilda dig precis när och var du vill!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.