Coachutbildning Gratis | Bli en Coach utan Kostnad

Drömmer du om att bli en coach men är osäker på om du ska investera tusentals kronor i en utbildning? Då är det dags att ta del av vår artikel om coachutbildning gratis. Här ger vi dig tips och råd om hur du kan bli en certifierad coach utan att spendera en förmögenhet.

1. Gratis Onlinekurser: Lär dig Grunderna

Många onlineplattformar erbjuder idag kursmaterial för dem som vill lära sig om coaching. Genom att ta del av dessa kurser kan du få en uppfattning om vad coachning handlar om och starta din resa som coach. Du behöver inte spendera mycket pengar på dyra kurser. Här är några gratis resurser som kan hjälpa dig på vägen:

Skillshare

Skillshare erbjuder mer än 24 000 onlinekurser inom många olika ämnen. Till exempel finansiering, webbutveckling och självklart, coaching. Du kan ta del av Skillshares gratis 2-månaders provperiod som ger dig tillgång till alla kurser. Perfekt för att testa olika onlinekurser innan du bestämmer dig.

Coaching Brown Bag Series

Coaching Brown Bag Series är en hel serie av kostnadsfria webinars som hålls av coachingskolan, Coach U. Genom att delta i dessa webinars kan du få värdefull insikt i vad professionell coaching handlar om.

Udemy

Udemy är en annan onlineplattform som erbjuder hundratals kurser inom alla typer av emnen. En sökning på 'coaching' ger dig tillgång till många gratis kurser.

2. Volontärarbete: Använd Dina Färdigheter

Att hjälpa andra är ett av de mest givande sakerna man kan göra. Genom att söka efter volontärarbete, kan du få möjlighet att använda dina coachfärdigheter på riktigt och samtidigt hjälpa andra. Här finns det flera organisationer där du kan frivilligt anmäla dig som coach.

Coaching Fellowship

Coaching Fellowship är en organisation som syftar till att hjälpa människor att utvecklas personligen och professionellt genom coaching. Genom att bli en del av deras volontärprogram kan du coacha människor från hela världen och utveckla dina färdigheter.

Coach for Good

Coach for Good är en ideell organisation där professionella coacher kan erbjuda gratis coachingtjänster för personer som inte har råd med dem. Genom att anmäla dig kan du hjälpa till att göra skillnad i människors liv samtidigt som du själv utvecklas.

3. Sök efter Lärlingarprogram: Lär dig från de Bästa

Att lära sig från de bästa coacherna kan vara avgörande för din utbildning. Genom att söka efter lärlingarprogram får du möjlighet att lära dig mer om coachning från professionella coacher. Här är några organisationer som erbjuder lärlingarprogram och mentorprogram:

International Coach Federation

International Coach Federation (ICF) är en av de största organisationerna som stödjer professionell coaching. Genom deras lärlingarprogram kan du lära dig från de bästa coacherna. Genom att delta i programmet får du chansen att lära dig från några av de mest erfarna coacherna i branschen.

Mentor Coach

Mentor Coach är en annan organisation som erbjuder lärlingarprogram och mentorprogram för personer som vill lära sig om coachning. Genom deras program får du möjlighet att arbeta nära professionella coacher och få personlig feedback på dina prestationer.

Relevanta Nyckelord

  • Coachutbildningar
  • Gratis coachutbildning
  • Onlinekurser för coaching
  • Volontärarbete som coach
  • Lärlingarprogram i coaching
  • Coachning resurser gratis
  • Coachning för nybörjare

Sammanfattning

Coachutbildning behöver inte kosta en förmögenhet. Genom att använda resurser som onlinekurser, volontärarbete och lärlingarprogram kan du lära dig mer om coachning utan att spendera någon summa. Genom att använda dessa tips kan du ta första steget mot din dröm att bli en certifierad coach.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.