En mänsklig och effektiv choaching-utbildning för dig | SEO-artikel

Att hjälpa andra att maximera sin potential och nå sina mål är en otroligt givande och givande upplevelse. Genom coaching kan du lära dig att uppmuntra andra att ta reda på sina styrkor och utnyttja dem. Men att bli coach kräver träning och utbildning. Här är en mänsklig och effektiv coaching-utbildning som passar perfekt för dig som vill förbättra dina coachingkunskaper eller lära dig nya.

Utbildningen för coaching - vad handlar den om?

En bra coaching-utbildning bör ge dig de grundläggande verktygen för att hjälpa dina kunder att uppnå sina mål. Våra coachutbildningar fokuserar på att bygga förtroende, medkänsla och förståelse för dig som coach och dina kunder. Du kommer att lära dig hur du skapar en trygg och icke-dömande miljö där dina kunder kan utforska sina tankar, känslor och mål. Du kommer också att lära dig tekniker för att hjälpa dina kunder att identifiera vad som motiverar dem och vad som hindrar dem från att nå sina mål.

1. Kursplan

Vårt coaching-utbildningsprogram är uppdelat i 5 moduler. Varje modul har en varaktighet av 4 veckor och fokuserar på ett speciellt område av coaching. Våra moduler inkluderar:

 • Modul 1: Introduktion till coaching
 • Modul 2: Fördjupat coachingarbete
 • Modul 3: Coacha för professionell utveckling
 • Modul 4: Konflikthantering och lösningsinriktad coaching
 • Modul 5: Reflektion och feedback

2. Certifiering

Alla våra coachutbildningar är certifierade av International Coaching Federation (ICF). Våra coachutbildningarna ger dig alla nödvändiga utbildningskrav för ICF-ackreditering, inklusive antalet handledningstimmar, praktiktid och klassrumsundervisning.

Vad gör vår coach-utbildning unik?

Vår coaching-utbildning är speciell på många sätt. Vi tror starkt på att en personlig och mänsklig coaching bör vara grunden för alla coaching-program, vilket är anledningen till att vi satsar på små grupper. Vi tror också på praktiskt arbete och reflekterande övning som det bästa sättet att lära sig coaching.

1. Mänsklig och personlig

Vi satsar på små grupper på 10-15 personer och anordnar regelbundna mentor-sessioner. Detta är viktigt för att skapa en djupare och personlig relation med våra studenter och ge feedback i realtid.

2. Praktiskt arbete

Vi tror att den bästa versionen av dig som coach kommer att uppnås genom praktiskt arbete. Det är därför vi ger er möjlighet att utföra praktisk coachning och få feedback från experter i ämnet.

3. Tillgång till erfarna coaches

Vi har nöjet att ha arbetat med några av de mest erfarna coacherna inom branschen. De kommer att ge dig deras unika insikter och råd om coaching, vilket hjälper dig att utveckla ett coaching-genombrott.

Relevanta nyckelord

 • coachutbildning
 • coachning
 • choaching
 • coachingkurser
 • personlig träning
 • coaching-metoder

Sammanfattning

Vår coach-utbildning är en unik upplevelse som ger dig de verktyg och tekniker som krävs för att bli en framgångsrik coach. Vi lär dig inte bara värdet av coachning, utan också hur du kan uppnå konstant förbättring genom personligt lärande och reflektion. Så om du är redo att ta steget och vidareutveckla dina färdigheter i choaching och coachning - tveka inte att kontakta oss idag!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.