Chlumska - En utbildning i livet

Att utbilda sig och lära nytt är en avlivets mest grundläggande principer. Men vad händer när du sträcker dig utanförklassrummets väggar och lär dig saker på din egen vinst? En person som tagit detta till en helt ny nivå är Carina Chlumska -äventyrare, författare, föreläsare, företagsledare och inspiratör.

Från vardagsliv till Mount Everest

Carina Chlumska äntrade den internationella arenan som den första svenska kvinnan att klättra upp till toppen av Mount Everest.Men hennes resa startade inte där - den började på en vanlig gata i Stockholm. Genom attta fasta beslut och envis attityd, förvandlade hon ett vanligt vardagsliv till ett extraordinärt liv.

Tre lärdomar du kan ta med dig

Ta risker

Att våga ta risker är en av de viktigaste lärdomarna från Chlumskas liv. Att försöka nå nya höjder och utsätta sig för okända situationer är inte alltid lätt, men Chlumska påminner oss om att det är viktigt att inte vara rädd för att misslyckas.

Förhållningar

Chlumska gör oss till medvetna om vikten av förhållningar -förspelet till framgång. Din inställning till livet, dina vänner, familj och de områdenomkring dig - det påverkar allt du gör.

Följ ditt hjärta

Sist men inte minst - lärdomen om att följa ditt hjärta. Chlumska inspirerar dig att hitta energin, passionen och modet att leva ditt liv fullt ut. Genom att göra saker som du är passionerad om, kan du också nå dina drömmar och mål.

Relevanta nyckelord

  • Carina Chlumska
  • Mount Everest
  • Risktagande
  • Förhållningssätt
  • Inspelning

Sammanfattning

Carina Chlumska är en levande bevis på hur livet kan bli vad du gör det till. Genom att våga ta risker, ha ett positivt förhållningssätt och följa ditt hjärta, kan du också skriva din egen utbildning i livet.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.