Berlitz - Språkutbildning med mänsklig touch

Är du trött på tråkiga och stereotypiska språkkurser? Vill du ha en personlig och kreativ inlärningsupplevelse som utvecklar både dina språkkunskaper och din interkulturella förståelse? Då är Berlitz den perfekta platsen för dig.

En språkutbildning som sätter människor i fokus

Berlitz är en av de äldsta språkutbildningsföretagen i världen, med över 140 års erfarenhet av att lära ut språk till elever från hela världen. Men vad som skiljer Berlitz från andra språkskolor är deras koncept - en personligt anpassad inlärningsupplevelse som lägger stor vikt vid kommunikation och interaktion.

I stället för tråkiga grammatikövningar och böcker använder Berlitz sig av en patentträd och levande språkmetod som involverar tal och lyssnande. Med en lärare som är din personliga coach under hela kursen, utvecklar du dina språkkunskaper på ditt eget tempo och på ett sätt som är anpassat efter dina specifika behov och mål.

Kreativitet och kommunikation - vägen till framgångsrik inlärning

På Berlitz handlar det inte bara om att lära sig att prata ett språk utan också om att förstå kulturella skillnader och kommunikationsvärden. Genom interaktiva och roliga aktiviteter lär eleverna sig att använda språket på ett verkligt och autentiskt sätt.

Berlitz lär sina elever att kommunicera med självförtroende och kreativitet genom att använda språket i verkliga situationer. Eleverna får möjlighet att tillämpa sina språkkunskaper genom simulerade interaktiva samtal, spel och diskussioner under lektionerna vilket hjälper dem att bygga upp sin självkänsla, kommunikationsteknik och självkännedom.

Berlitz - en plats för alla språk och alla nivåer

Berlitz erbjuder kurser i över 50 språk till både privatpersoner och företag, och oavsett om du vill förbättra dina språkkunskaper för resor eller karriärändamål, så finns det en kurs för dig på Berlitz. Dessutom har Berlitz även e-learning lösningar, online kurser, fokuserade på specifika ämnen, med mera.

Så oavsett om du har noll tidigare erfarenhet av ett språk, eller om du är en avancerad talare, så kommer Berlitz att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Relevanta nyckelord

  • Berlitz
  • Språkutbildning
  • Kreativitet
  • Kommunikation
  • Interkulturell förståelse

Berlitz erbjuder en unik språkutbildning som fokuserar på kreativitet, kommunikation, och interkulturell förståelse. Det är en plats där du kan upptäcka dina språkkunskaper och lära dig om olika kulturer på ett djupare sätt. Så om du letar efter en personlig inlärningsupplevelse som ger dig de verktyg du behöver för att kommunicera med självförtroende, så är Berlitz platsen för dig.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.