De bästa TED Talks - Inspirerande utbildning på högsta nivå

TED-talks är otroligt populära runt om i världen. De är inspirerande, kreativa och lärorika föreläsningar som riktar sig till en bred publik. De täcker ett brett spektrum av ämnen, såsom vetenskap, teknik, samhälle, kultur och personlig utveckling. TED Talks har som syfte att sprida värdefull kunskap och inspirera tittarna till att tänka på nytt sätt.

Vi har sammanställt en lista över de mest engagerande och kreativa TED Talks som ger dig väsentlig utbildning och ditt dagliga liv en positiv touch. Nedan finner du vår topplista!

1. "The Power of Vulnerability" av Brené Brown

I denna TED Talk delar Brené Brown med sig av sin forskning om sårbarhet och dess kraft. Hon diskuterar vad som händer när vi tillåter oss att vara sårbara, och varför det är så viktigt för vårt personliga välbefinnande.

2. "Your Body Language May Shape Who You Are" av Amy Cuddy

Amy Cuddy går in på hur olika kroppspositioner och rörelser kan påverka hur andra uppfattar dig och hur du känner dig själv. Hon presenterar forskning som visar hur "power posing" kan öka självförtroendet och prestationen.

3. "How to Make Stress Your Friend" av Kelly McGonigal

I denna TED Talk diskuterar Kelly McGonigal hur stress kan vara positivt och hur vi kan använda det till vår fördel. Genom att byta synsätt på stress kan vi öka vår motståndskraft mot stress och förbättra vår hälsa.

Relevanta nyckelord

  • ​TED Talks
  • Inspirerande
  • Personlig utveckling
  • Sårbarhet
  • Kroppsspråk
  • Stresshantering
  • Motståndskraft

Sammanfattning

TED Talks är en fantastisk källa till lärande, inspiration och personlig utveckling. De tre TED Talks som vi har nämnt ovan är några av de mest engagerande och kreativa som finns. Genom att ta del av dessa föreläsningar kan du förbättra din självkänsla, lära dig hur du kan använda stress till din fördel och öka din motståndskraft. Vårt råd är att du ska ta dig tid att ta del av dessa inspirerande TED Talks och låta dem påverka ditt liv!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.