Allra kundtjänst - Hjälpande hand eller hopplös fallgrop?

Allra är ett företag som sysslar med investeringar. Men vad händer egentligen när du behöver hjälp av Allras kundtjänst? Är det en hjälpande hand eller en hopplös fallgrop? Vi har undersökt vad du kan förvänta dig av Allra kundtjänst.

Responsen på ditt ärende

När du kontaktar Allra kundtjänst har du flera olika alternativ. Du kan ringa dem, skicka e-post eller använda deras kontaktformulär på deras webbplats. Beroende på hur du kontaktar dem kan du förvänta dig en annan typ av respons från Allra.

Ringande till Allra

Vi har ringt till Allra flera gånger och har hört att det kan ta lång tid innan du får svar. Ibland kan du hamna i en telefonkö som varar i flera timmar där du står och väntar på att någon ska svara. Det är värt att notera att detta kan bero på det höga antalet samtal Allra får varje dag.

E-post till Allra

Om du väljer att skicka ett e-postmeddelande till Allra kan det också ta lång tid innan du får svar. Vi har verifierat denna erfarenhet flera gånger genom att skicka e-postmeddelanden till Allra under olika tider på dagen. Det är viktigt att notera att deras personal kanske bara arbetar under vissa tider på dagen, så det kan ta längre tid att få svar på helger och helgdagar.

Kontaktformulär på Allras webbplats

Allra har ett eget kontaktformulär på sin webbplats som du kan använda om du vill ha hjälp från deras kundtjänst. Du kan välja att skicka meddelanden till den avdelning som bäst kan hjälpa dig beroende på din fråga eller det problem du upplever. Vanligtvis får du svar inom 24 timmar från att du skickade meddelandet.

Kundtjänstens kompetens

När du väl får svar från Allra kundtjänst kan du förvänta dig att de är kompetenta och snabba på att hjälpa dig. Detta är vår erfarenhet efter att ha kontaktat Allra kundtjänst flera gånger.

Förväntningar vs Verklighet

Allra marknadsför sig själva som experter inom investeringar, men det är inte alltid det intrycket som man får från deras kundservicepersonal. När vi har kontaktat Allra kundtjänst för att få hjälp, har vi noterat att den information vi fått inte alltid har varit fullständig eller korrekt.

När det gäller enkla frågor som att byta bankkonto eller att kontrollera vilka investeringar som finns, har Allras kundtjänst personal varit mycket hjälpsam. Men när du behöver mer specifik information kan det hända att svaren du får av deras personal inte är tillräckligt korrekta och lämpliga.

Relevanta nyckelord

  • Allra
  • Kundtjänst
  • Investeringar
  • Hjälpande hand
  • Hopplös fallgrop

Sammanfattning

Allra kundtjänst kan fungera om du behöver hjälp med grundläggande frågor eller problem. Men om du behöver specifik, mer avancerad information kan det vara svårt att få en bra respons från deras kundtjänstpersonal. Allras svarstid på telefon och e-post är också något som du kan behöva ha tålamod med. Men om du har möjlighet att vänta på att få kontakt med deras kundtjänst så kan du förvänta dig en ganska bra upplevelse.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.